Mijn reis , deel 3 - Uyuni, Oruro, La Paz - Reisverslag uit La Paz, Bolivia van Lieke Gosen - WaarBenJij.nu Mijn reis , deel 3 - Uyuni, Oruro, La Paz - Reisverslag uit La Paz, Bolivia van Lieke Gosen - WaarBenJij.nu

Mijn reis , deel 3 - Uyuni, Oruro, La Paz

Door: Lieke

Blijf op de hoogte en volg Lieke

24 Augustus 2007 | Bolivia, La Paz

Hola! Ben ik weer ff, aangezien ik alleen ´thuis´ ben in La Paz en toch ff niks te doen heb. Ligia en Alvaro zijn erg druk met werk en studie, dus ff lekker tijd voor mezelf, ook niet erg! Was namelijk erg moe na Uyuni. Het was een fantastische trip, denk dat ik wel meer dan 100 verschillende landschappen heb gezien in 3 dagen en allemaal even apart. De zoutvlakte was prachtig, maar ik vond laguna colorado, een meer op bijna 5000 meter hoogte, nog mooier! Het was wel een hele zware trip, want het was erg koud, zelfs -10 en we moesten steeds om 5 uur op, maar dat had ik er wel voor over. Ik had een gezellige groep met drie Brazilianen en twee Ecuadoriaanse, allemaal in de twintig. Nog braziliaanse dansles gehad, hihi. Daarna ben ik ´s nachts naar Oruro gegan waar ik ´s ochtends aankwam en waar n hotel voor me geregeld was. Superchic, alleen jammer dat er geen warm water was. Ik ben anderhalve dag in Oruro geweest en beziggehouden door Fito, die niet hoefde te werken, en ook m´n vriendin Carolina bezocht, erg gezellig! Ook veel met Inés en Rafael gekletst, was echt heel leuk om daar te zijn, en leek wel of er 6,5 jaar wegvielen...Al vond Rafael dat ik van een meisje een vrouw geworden was, uhhum...
En nu dus in La Paz, net stad in geweest met Ligia. Is moderner geworden vind ik. Ik heb weinig plannen dus zie wel wat t gaat worden. Ben er wel echt van overtuigd nu dat ik langer in Bolivia wil zijn, dus als ik terug ben eens even gaan informeren wat de mogelijkheden zijn... Maar natuurlijk mis ik jullie allemaal ook wel, dus vooruit ik kom over een weekje wel gewoon naar huis hoor!

• 25 Augustus 2007 - 10:26

Joep:

Heeft Rafael daar dan ongelijk in meske?

Wel doe Ligia de groeten, en ik zie je volgende week vrijdag wel, groetjes je Broer