KOUD!! - Reisverslag uit Córdoba, Argentinië van Lieke Gosen - WaarBenJij.nu KOUD!! - Reisverslag uit Córdoba, Argentinië van Lieke Gosen - WaarBenJij.nu

KOUD!!

Door: Lieke

Blijf op de hoogte en volg Lieke

11 Juli 2007 | Argentinië, Córdoba

Brrrrrrrrrrr.....está muy frio aca.
vandaag weer iets warmer denk een graad of 5, want er is een zonnetje, maar maandag heeft het hier voor het eerst sinds 30 jaar weer gesneeuwd. Ik heb het niet gezien, want zat nog in de bus terug van Iguazu, maar op het nieuws was niets anders, omdat het in Buenos Aires ook heeft gesneeuwd en dat was niet meer gebeurd sinds 1918 en dat op 9 juli, onafhankelijkheidsdag. Iedereen is hier nu ziek...koorts. Ook wat studiegenootjes. Ik ben vooral heeel erg verkouden, maar dat komt wel weer goed.
Vanavond gaan we lekker eten met Paz onze docente uit Leiden. Vandaag was een andere docente en de decaan van Leiden op bezoek. Daarna kwam de lokale televisie nog filmen en werden we geinterviewd. Begon dat meisje tegen Blanca dat ons spaans niet goed genoeg was en wij begrepen dat dus allemaal, echt niet normaal. Blanca is er ook even flink tegenin gegaan. Het wordt vannacht uitgezonden, maar ik weiger te kijken. Volgende week heb ik een presentatie over Che Guevara. Ik ga zaterdag naar zijn geboortedorp. Wrs met Manu als hij beter is en misschien met Laura...echt leuk!!
Gisteren ben ik bij bakkerij Gosen geweest. Zag het steeds vanuit de bus en ben er heen gelopen toen ik naar huis liep. Ik gevraagd waarom ze zo heten en dat is omdat het een bijbelse naam is. ze vond het helemaal geweldig dat het mijn achternaam is. Zal er nog wel eens heengaan...zo leuk om je naam terug te zien in Argentinie!!
Ja Sonia Panadora heeft hier niet echt markt, heb nog niet normaal gegeten sinds ik hier ben met al dat vlees, zou een land voor Viek zijn, maar goed...dat zien we wel weer als ik terugben.
Maar goed, weer genoeg voor vandaag...Ik voel me steeds meer thuis, nog 51 dagen en dan ben ik alweer thuis ;)
Chau amigos!!

• 11 Juli 2007 - 19:44

Je Broer:

Waar is nu je thuis... in het koude Nederland of het koudere Argentinie?

Ik vertrek zondag naar het natte oostenrijk! Ook een prima vooruitzicht!

Groetjes je broer

• 11 Juli 2007 - 20:52

Ocho:

wat nou, ik weiger, zorg maar dat je het op neemt, ik wil het vetje wel zien!
    is toch vet cool, op tv in freakin Argentinie
    kuzz

• 13 Juli 2007 - 12:45

Simone:

Hey Lieke!

Het klinkt allemaal heel leuk! maar niet ziek worden he van dat koude weer! Heel veel succes met je presentatie!

kusssssss Simoon