Nog thuis... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Lieke Gosen - WaarBenJij.nu Nog thuis... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Lieke Gosen - WaarBenJij.nu

Nog thuis...

Door: Lieke

Blijf op de hoogte en volg Lieke

03 Maart 2005 | Suriname, Paramaribo

Hoi allemaal!

Leuk dat je even mijn site komt bezoeken!
Ik weet nog niet zeker of ik deze echt ga gebruiken in Suriname, of dat ik jullie groepsmails stuur. Dat ligt ook aan de snelheid van internet in Paramaribo!

Over twee weken ga ik al...
Komt nu wel superdicht bij!
Ik heb van de week de Fatimaschool gebeld en ze verwachten me, dus da's in ieder geval fijn!

Ik hoop dat jullie me mailen of berichtjes hier achter laten...dan mis ik jullie minder!

Tot binnen nu en twee weken of over 10 weken!

Groetjes en liefs,

Lieke

• 03 Maart 2005 - 17:04

Anna Eline:

meiiiiid! ik ben zo trots op je! ik hoop echt dat je daar een supertijd gaat krijgen en heel veel leert! maar...dat gebeurt zeker weten, toch?! ^_^

• 03 Maart 2005 - 17:24

Ikke:

geen 10 maar 10 en een half...:(

• 03 Maart 2005 - 20:07

Ilse:

He Lieke,
    Ik zal je niet gaan missen....en ik wens je ook niet veel plezier....
    Klinkt onaardig he??!! Maar dat is het niet, want...dat is allemaal omdat ik namelijk zelf met je mee ga!
    Ik hoop dat we een leuke tijd gaan krijgen en ik weet zeker dat dat moet gaan lukken!!! (weg hier uit de kou.....dan moet het wel goed komen!!) Groetjes Ilse

• 03 Maart 2005 - 21:41

Crien:

leuk, zo'n website.
    ik ben benieuwd of het inderdaad jouw slaapkamer is op de foto en zo niet of jij ook van die mooie gordijntjes krijgt....

• 03 Maart 2005 - 22:02

Anneke Van Glabbeek:

Zo, even uittesten of je site ook goed werkt. Als ik je niet meer zie, veel succes en tot mei.

• 04 Maart 2005 - 10:22

Anne:

Suriname HERE WE COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 04 Maart 2005 - 15:42

Cora Vis:

Hoi Lieke,

Leuk hoor, zo'n website waar we jou kunnen volgen.
    Als ik je niet meer zie: heel veel plezier daar en daarna kom je weer gewoon lekker bij ons dansen.
    groetjes
    cora

• 04 Maart 2005 - 22:08

Ilse (van Houts):

Hey lieke, heel veel plezier in Suriname! Ik zal aan je denken... haha liggend op het strand in Curaçao!!
    Kus ils
    www.ilsevanhouts.waarbenjij.nu

• 05 Maart 2005 - 17:48

Opa En Oma:

Wat goed van jou! Spannend wordt het nu hoor.We blijven je volgen! Liefs, opa en oma.

• 10 Maart 2005 - 11:09

Rebecca:

Heeey Lieke,

Heel veel plezier en succes met de stage!
    Als je lekker in 't zonnetje loopt, denk dan maar aan mij en het poppenhuis, haha!

Groetjes, Rebecca

• 12 Maart 2005 - 20:25

Paula Dielis:

ik wens je alvast een hele leuke tijd daar en zorg dat je daar veel foto's maakt die je dan op deze site zet of naderhand laat zien.