Nog drie nachtjes slapen... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Lieke Gosen - WaarBenJij.nu Nog drie nachtjes slapen... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Lieke Gosen - WaarBenJij.nu

Nog drie nachtjes slapen...

Door: Lieke

Blijf op de hoogte en volg Lieke

14 Maart 2005 | Suriname, Paramaribo

Nog maar drie nachtjes...de spanning neemt toe. De stapeltjes met kleren en andere dingen groeien op m'n kamer. Morgen in m'n koffer stoppen en dan is dat alvast geregeld...
Dan woensdag nog een tentamentje en m'n zenuwen te boven komen en donderdag dat vliegtuig instappen. Als ik daar eenmaal zit, kan ik er niet meer onderuit en zal m'n rust hopelijk weer terugkomen. En ja, dan wordt deze site pas interessant voor jullie, want dan komen er interessante verhalen i.p.v. dit gezever (hoop ik).
Heel veel groetjes en tot over n maandje of twee!
xxx
Lieke

• 14 Maart 2005 - 21:08

Paula Dielis:

ik wens je alvast een hele goede reis en succes met je tentamen. Neem maar een dikke portomonaie mee de dingen die je dan vergeten bent kun je daar dan als nog kopen. Zelf ben ik ook altijd bang dat ik dingen vergeet als we op vakantie gaan. Op donderdag heb ik altijd volksdansen en 1 keer in de 2 weken 's middags blokfluitles.

• 15 Maart 2005 - 16:01

Ellis:

He lieke
    Heel veel succes, plezier en lolin suriname.
    Groetjes
    Ellis

• 15 Maart 2005 - 17:46

Hannelore:

Hoi Lieke,

Een hele goede reis toegewenst! En natuurlijk een hele fijne tijd en een mooie stage in Suriname! Geniet er van!

Liefs,
    Hannelore

• 15 Maart 2005 - 21:15

Tessa&Bram:

Ha Liekje, Hele, hele, hele goede reis en vlieg ze he ( ookal doe je da niet zelf.. ;-) Groetjes,
    Tessa&Bram

ps: Hoop dat je mn brieffie nog optijd ontvangt....

• 17 Maart 2005 - 06:37

Anneke Van Glabbeek:

Hoi Lieke

ASs je dit bericht ontvangt ben je er al. Ik hoop dat je een goede reis hebt gehad en dat je een heel fijne tijd tegemoet gaat. Veel succes met alles daar en geniet ervan.

Groetjes
    Anneke

• 17 Maart 2005 - 08:06

Janske:

Hallo Lieke!
    Ik hoop dat jullie vandaag een goede vlucht hebben naar Paramaribo en niet te lang moeten wachten op het vliegveld!(alhoewel dan kun je wel meteen aan het tempo van de gemiddelde Surinamer wennen!) Ik wens je heel veel plezier en geniet ervan!!! Mochten jullie nog tips nodig hebben dan mag je natuurlijk blijven mailen!
    Ik ben ook erg benieuwd naar jullie verhalen...

• 17 Maart 2005 - 14:23

Sylvie:

Hoi Lieke!
    Op het moment dat ik dit berichtje typ zit jij misschien nog in het viegtuig.. Ik hoop dat je een goed vlucht hebt, en ik wens je een hele fijne tijd in Suriname toe!
    Groetjes, Sylvie

• 18 Maart 2005 - 11:06

Joepie:

en al aangekomen? Niet neergestort dus?

• 18 Maart 2005 - 12:57

Viek: