40 lieve kindjes...
Door: Lieke
Blijf op de hoogte en volg Lieke
21 Maart 2005 | Suriname, Paramaribo
Bedankt voor al jullie lieve berichtjes. Hier is het goed, maar ik mis jullie nog wel n beetje...tis hier erg wennen. Vandaag kan ik in mn eigen kamer, want de andere mensen zijn weg. Kan ik r lekker mn eigen kamertje van maken met al jullie briefjes! En Tess; JAAAAA hoor!
Baal alleen, want mn laptop is kapot. Het scherm zie je alleen heel diep ver weg iets...schiet niet echt op. Misschien ligt t aan 110 volt stroom, maar weet t niet. Als iemand t weet...graag!
Laat r hier anders wel naar kijken...hier is toch alles wel, alleen minder netjes.
Ben vandaag stage gaan lopen. Was leuk. Mocht meteen dingen van mijn mentor doen en ze vertelt me veel. Heb wel 40 kinderen!!!! Pfff groep 6 met kinderen tussen de 9 en 13 en in mei wordt er eentje 14! De kinderen mogen hier alle klassen 2 keer doen en als ze 15 zijn en niet klaar moeten ze naar een praktijkschool. T onderwijs is wel hoog niveau en r wordt weinig uitgelegd. Maar ik mag van mijn mentor ook anders lesgeven, dat is wel fijn. Ik heb nu weinig tijd meer.
Mijn huisbazin is n hele lieve creoolse vrouw. Ze regelt ook alles voor ons!
Tis dus echt wel goed en ik wen wel!
Volgende week laat ik weer wat horen!
Veel lieve groetjes
Lieke
21 Maart 2005 - 20:46
Richard:
Hey schat. Fijn om te horen dat het allemaal goed gaat. OOk mooi dat je een leuke klas hebt en wat vrijheid krijgt om jouw gang te gaan. Lijkt me wel vreemd om zon leeftijdsverschil in de klas te hebben, maar ja dat hoort er dara nu eenmaal bij.
Ik ga nu zo slapen, moet morgen ook weer naar stage toe...
kus!! -
21 Maart 2005 - 21:01
Joep:
geen beschadeging op secherm opgelopen? Check ff de adapter of die van 100 tot 240 V gaat, en batterij ook, anders zit je met een dik probleem! -
22 Maart 2005 - 18:38
Myrthe:
Hee Liek, wat leuk dat je het zo naar je zin hebt! Ik ben echt wel jaloers!!! Neem veel foto's van omgeving en van de school, dan kun je me lekker jaloers maken met de horizonmarkt! Stage op de internationale school is ook erg leuk. Groep 8 is vermoeiend, maar dat kan ook komen omdat ik stokdoof ben geworden, ;(
Ik hoop snel weer wat van je te horen en geniet ervan en probeer je te gedragen, whoehaha.
Liefs, ook aan Ilse
Myrthe -
23 Maart 2005 - 18:36
Paula Dielis:
hoi lieke
ja dat is wel een groot leeftijdsverschil en als je alle klassen 2x mag doen dat is er hier niet bij. Fijn dat je het naar je zin hebt en dat je op je eigen manier les mag geven. 40 kinderen maak dan je borst maar nat zou ik zo zeggen. Is het onderwijsniveau hoger dan hier?
groetjes Paula -
28 Maart 2005 - 15:42
AnnA:
Heej Lieke! Mooi dat het daar zo goed gaat! 40 kids is inderdaad wel veel, maar ik heb er als Scalamama wel 300, dus het zal wel goed komen ;-) Heel veel plezier nog daar en tot bij de sQratch!!
Groetjes
AnnA